Grupi G-ndeshjet

Data
 
Ndeshja
05/09/16
Shqipëri
2 - 1
Maqedoni
06/10/16
Lichtenstein
0 - 2
Shqipëri
09/10/16
Shqipëri
0 - 2
Spanjë
12/11/16
Shqipëri
0 - 3
Izrael
24/03/17
Itali
2 - 0
Shqipëri
11/06/17
Izrael
0 - 3
Shqipëri
02/09/17
Shqipëri
2 - 0
Lichtenstein
05/09/17
Maqedoni
1 - 1
Shqipëri
06/10/17
Spanjë
3 - 0
Shqipëri
09/10/17
Shqipëri
0 - 1
Itali

Kupa e Botës Rusi 2018 Grupi G

Nr.
 
Skuadra
NL
F
B
H
P
1
Spanjë
10
9
1
0
28
2
Itali
10
7
2
1
23
3
Shqipëri
10
4
1
5
13
4
Izrael
10
4
0
6
12
5
Maqedoni
10
3
2
5
11
6
Lichtenstein
10
0
0
10
0

Kampionati Kombëtar Rajonal, shpallen kampionët

U-15 kamp

Është mbyllur me sukses edicioni i parë për Kampionatin Kombëtar Rajonal, i cili ngriti sipar në datën 15 qershor 2017 për moshat U17, U15 dhe U13, me pjesemarrjen e 18 përfaqësueseve nga të gjitha zonat rajonale të Shqipërise. Ky kampionat do të shndërrohet në një traditë të përcdovitshme me të gjithë ekipet kombëtare të moshave rajonale, të cilët gjatë gjithë sezonit ezaurojnë një volum pune të jashtëzakonshëm dhe që kalojnë në disa faza selektimi deri në konfigurimin e plotë të ekipeve kombëtare. Mëposhtë klasifikimi dhe ndeshjet e çdo jave të luajtur:

U17

Java e parë 

Tirana U17 2-2  Elbasani U17 

Durrësi U17 2-0 Shkodra U17

Fieri U17 2-1 Korca U17

Java e dytë

Shkodra U17 5-1  Fieri U17 

Elbasani U17 2-2 Durrësi U17

Korca U17 0-1 Tirana U17

Java e tretë

Durrësi U17 2-1  Tirana U17 

Fieri U17 5-1  Elbasani U17 

Shkodra U17 4-1  Korca U17 

Java e katërt

Korca U17 2-1  Durrësi U17 

Tirana U17 5-4  Fieri U17 

Elbasani U17 2-6 Shkodra U17

Java e pestë

Tirana U17  6-1  Shkodra U17

Korca U17  0-1 Elbasani U17

Durresi U17  3-2  Fieri U17

Klasifikimi:

Durrësi 10 pikë

Tirana 10 pikë

Shkodra 9 pikë

Fieri 6 pikë

Elbasani 5 pikë

Korca 3 pikë

* Diten e martë sipas rregullores së këtij kampionati do të zhvillohet finalja midis Durrësit dhe Tiranës për të shpallur kampionin e U17.

 

U15

Java e parë 

Tirana U15 2-0 Elbasani U15 

Durrësi U15 3-5 Shkodra U15

Fieri U15 2-1 Korca U15

Java e dytë

Shkodra U15 3-3  Fieri U15 

Elbasani U15 1-2 Durrësi U15

Korca U15 0-2 Tirana U15

Java e tretë

Durrësi U15 2-2  Tirana U15

Fieri U15 1-2 Elbasani U15

Shkodra U15 2-2  Korca U15 

Java e katërt

Korca U15 2-2  Durrësi U15 

Tirana U15 4-1  Fieri U15 

Elbasani U15 1-0 Shkodra U15

Java e pestë

Tirana U15  4-0   Shkodra U15

Korca U15  2-3  Elbasani U15

Durresi U15  5-4  Fieri U15

Klasifikimi:

Tirana 13 pikë

Elbasani 9 pikë

Durresi 8 pikë

Shkodra 5 pikë

Fieri 4 pikë

Korca 2 pikë

 

U13

Java e parë 

Tirana U13 3-2 Elbasani U13 

Durrësi U13 2-2 Shkodra U13

Fieri U13 1-2 Korca U13

Java e dytë

Shkodra U13 0-2  Fieri U13 

Elbasani U13 1-0 Durrësi U13s

Korca U13 1-1 Tirana U13

Java e tretë

Durrësi U13 0-6  Tirana U13

Fieri U13 0-2 Elbasani U13

Shkodra U13 0-5  Korca U13 

Java e katërt

Korca U13 3-0  Durrësi U13 

Tirana U13 1-1  Fieri U13 

Elbasani U13 2 - 2 Shkodra U13

Java e pestë

Tirana U13  2-1  Shkodra U13 

Korca U13  3-1  Elbasani U13

Durresi U13  2-3  Fieri U13

 

Klasifikimi:

Korca 13 pikë

Tirana 11 pikë

Fieri 7 pikë

Elbasani 7 pikë

Shkodra 2 pikë

Durresi 1 pikë

 

 

Na ndiqni në Facebook

Na ndiqni në Twitter

“GJITHÇKA PËR FËMIJËT”, TË MËRKURËN TRYEZA E BASHKËBISEDIMIT PËR FUTBOLLIN E MOSHAVE! https://t.co/TqeXVu6nZ9

Renditja superiore

Nr.
Skuadra
P
NL
F
B
H
1
27
11
8
3
0
2
20
11
5
5
1
3
19
11
5
4
2
4
17
11
4
5
2
5
15
11
4
3
4

Rezultatet e Kategorise Superiore

Data
Skuadra 1
Rez.
Skuadra 2

Garat

Informacione të plota & Statistikat përkatëse për të gjithë kompeticionet

Uji Tepelena Union Bank Spitali Amerikan Albatrans Ama Caffe Vas tours Bolv oil